Misiunea noastră
În fiecare an, miliarde de nuci de cocos sunt recoltate pentru a fi folosite în industria alimentară și cosmetică.
Printre reziduurile rămase în urma acestor procese se numără și cojile nucilor de cocos care, deseori, sfârșesc prin a fi arse.
Arderea acestora contribuie la creșterea emisiilor de CO2 și gaz metan, provocând un impact considerabil asupra mediului înconjurător și schimbărilor climatice.
Utilizarea bolurile din cocos este o modalitate ideală de înlocuire a plasticului cât și o alegere conștientă asupra condiției actuale a mediului.
Misiunea nostră este să încurajăm întrebuințarea cojilor nucilor de cocos, ce contribuie la diminuarea arderii acestora și la reducerea deșeurilor. Precum și aceea de a ne face clientii fericiți, oferindu-le o experiență completă, împachetată manual cu atenție și compasiune față de mediu.
Bolurile sunt prelucrate manual de artizani și fermieri locali ai Asiei de Sud-Est și lustruite ulterior cu ulei de cocos pentru conferirea luciului.
Naturale – Reutilizabile – Biodegradabile
Bolurile sunt complet non-toxice, fiind ideale pentru servirea preparatelor reci sau la temperatura camerei.
Alegând utilizarea bolurilor din cocos, precum și a altor produse sustenabile, contribuim în mod activ la imbunatățirea contiției actuale a mediului înconjurător și la combaterea schimbărilor climatice.